Prejsť k hlavnému obsahu
Site logoMoodleUVLF
Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
  • Slovenčina ‎(sk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎

Informácie o kurze

Adresa stránky
  • Domov / ►
  • Kurzy / ►
  • ŠP - Všeobecné veterinárske lekárstvo / ►
  • 5. ročník / ►
  • VVL5 Hygiena a technológia potravín III (mäso, mäs... / ►
  • Zhrnutie

VVL5 Hygiena a technológia potravín III (mäso, mäsové výrobky a ich chemická analýza) (LS+ZS) )

  • Učiteľ: Martin Bartkovský
  • Učiteľ: Dionýz Máte
  • Učiteľ: Peter Popelka

Preskočiť Navigácia

Navigácia

  • Domov

    • FórumSite news

    • Aktuálny kurz

      • VVL5 Hygiena a technológia potravín III (mäso, mäs...

    • Kurzy

UVLF Košice 2016

Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
VVL5 Hygiena a technológia potravín III (mäso, mäsové výrobky a ich chemická analýza) (LS+ZS) )