Prejsť k hlavnému obsahu
Site logoMoodleUVLF
Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
  • Slovenčina ‎(sk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎

Moodle UVLF

Adresa stránky
  • Domov / ►
  • Kurzy / ►
  • ŠP - Trh a kvalita potravín / ►
  • 2. ročník
TKaP2 Stáž (Potravinárske podniky a zariadenia spoločného stravovania)
Zhrnutie
TKaP2 Tovaroznalectvo
Zhrnutie
TKaP2 Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov
Zhrnutie
TKaP2 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov
Zhrnutie
TkaP2 Technológia výroby a kvalita tukov
Zhrnutie
TKaP2 Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny
Zhrnutie
TKaP2 Kontrola potravín v rámci spoločného trhu
Zhrnutie
TKaP2 Systémy riadenia kvality potravín živočíšneho pôvodu
Zhrnutie
TKaP2 Systém riadenia kvality potravín rastlinného pôvodu
Zhrnutie
TKaP2 Úradná kontrola potravín
Zhrnutie
TKaP2 Technologické zariadenia a gastronomická úprava potravín
Zhrnutie
TKaP2 Prídavné látky a prísady v potravinách
Zhrnutie
TKaP2 Predaj potravín
Zhrnutie
TKaP2 Materiály a predmety v potravinárstve
Zhrnutie
TKaP2 Choroby z potravín
Zhrnutie
Preskočiť Navigácia

Navigácia

  • Domov

    • FórumSite news

    • Kurzy

      • Video návody

      • Video tutorials (ENG)

      • Entrance exam GVM

      • Prijímacie konanie

      • Study Programmes in English

      • ŠP - Všeobecné veterinárske lekárstvo

      • ŠP - Hygiena potravín

      • ŠP - Farmácia

      • ŠP - Kynológia

      • ŠP - Bezpečnosť krmív a potravín

      • ŠP - Canisterapia a hipoterapia

      • ŠP - Veterinárna sestra

      • ŠP - Trh a kvalita potravín

        • 1. ročník

        • 2. ročník

          • TKaP2 Stáž (Potravinárske podniky a zariadenia spo...

          • TKaP2 Tovaroznalectvo

          • TKaP2 Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečn...

          • TKaP2 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových...

          • TkaP2 Technológia výroby a kvalita tukov

          • TKaP2 Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zele...

          • TKaP2 Kontrola potravín v rámci spoločného trhu

          • TKaP2 Systémy riadenia kvality potravín živočíšneh...

          • TKaP2 Systém riadenia kvality potravín rastlinného...

          • TKaP2 Úradná kontrola potravín

          • TKaP2 Technologické zariadenia a gastronomická úpr...

          • TKaP2 Prídavné látky a prísady v potravinách

          • TKaP2 Predaj potravín

          • TKaP2 Materiály a predmety v potravinárstve

          • TKaP2 Choroby z potravín

      • ŠP - Pohoda a ochrana zvierat

      • Centum Klinických Zručností

UVLF Košice 2016

Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
Domov