Skip to main content
Site logoMoodleUVLF
You are not logged in. (Log in)
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎

Moodle UVLF

Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • ŠP - Hygiena potravín / ►
  • 5. ročník
Page: 1 2 (Next)
HP5 Diagnostická patológia
Summary
HP5 Preventívna veterinárna medicína
Summary
HP5 Chov a choroby včiel
Summary
HP5 Choroby koní
Summary
HP5 Choroby malých zvierat
Summary
HP5 Nákazy zvierat
Summary
HP5 Ochrana životného prostredia
Summary
HP5 Veterinárska legislatíva a súdne veterinárske lekárstvo
Summary
HP5 Choroby hydiny
Summary
HP5 Choroby exotických a zoo zvierat
Summary
HP5 Hygiena a technológia rýb, vodných živočíchov a mraziarenstvo
Summary
HP5 Hygiena a technológia hydiny, vajec a zveriny
Summary
HP5 Prehliadka jatočných zvierat
Summary
HP5 Choroby prežúvavcov (ZS+LS)
Summary
HP5 Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov
Summary
HP5 Potravinárska mykológia a mykotoxikológia
Summary
HP5 Diagnostika porúch vnútorného prostredia zvierat
Summary
HP5 Autentifikácia potravinových komodít
Summary
HP5 Audit prevádzok na výrobu potravín
Summary
HP5 Základy podkúvačstva a ortopedické podkúvanie koní
Summary
Page: 1 2 (Next)
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • ForumSite news

    • Courses

      • Video návody

      • Video tutorials (ENG)

      • Entrance exam GVM

      • Prijímacie konanie

      • Study Programmes in English

      • ŠP - Všeobecné veterinárske lekárstvo

      • ŠP - Hygiena potravín

        • Odborné praxe

        • 1. ročník

        • 2. ročník

        • 3. ročník

        • 4. ročník

        • 5. ročník

          • HP5 Diagnostická patológia

          • HP5 Preventívna veterinárna medicína

          • HP5 Chov a choroby včiel

          • HP5 Choroby koní

          • HP5 Choroby malých zvierat

          • HP5 Nákazy zvierat

          • HP5 Ochrana životného prostredia

          • HP5 Veterinárska legislatíva a súdne veterinárske ...

          • HP5 Choroby hydiny

          • HP5 Choroby exotických a zoo zvierat

          • HP5 Hygiena a technológia rýb, vodných živočíchov ...

          • HP5 Hygiena a technológia hydiny, vajec a zveriny

          • HP5 Prehliadka jatočných zvierat

          • HP5 Choroby prežúvavcov (ZS+LS)

          • HP5 Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov

          • HP5 Potravinárska mykológia a mykotoxikológia

          • HP5 Diagnostika porúch vnútorného prostredia zvierat

          • HP5 Autentifikácia potravinových komodít

          • HP5 Audit prevádzok na výrobu potravín

          • HP5 Základy podkúvačstva a ortopedické podkúvanie ...

          • HP5 Klinická farmakológia

        • 6. ročník

      • ŠP - Farmácia

      • ŠP - Kynológia

      • ŠP - Bezpečnosť krmív a potravín

      • ŠP - Canisterapia a hipoterapia

      • ŠP - Veterinárna sestra

      • ŠP - Trh a kvalita potravín

      • ŠP - Pohoda a ochrana zvierat

      • Centum Klinických Zručností

UVLF Košice 2016

You are not logged in. (Log in)
Home