Prejsť k hlavnému obsahu
Site logoMoodleUVLF
Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
  • Slovenčina ‎(sk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎

Informácie o kurze

Adresa stránky
  • Domov / ►
  • Kurzy / ►
  • ŠP - Trh a kvalita potravín / ►
  • 1. ročník / ►
  • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových... / ►
  • Zhrnutie

TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov

  • Učiteľ: Martin Bartkovský
  • Učiteľ: Dionýz Máte

Preskočiť Navigácia

Navigácia

  • Domov

    • FórumSite news

    • Aktuálny kurz

      • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových...

    • Kurzy

UVLF Košice 2016

Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov