Skip to main content
Site logoMoodleUVLF
You are not logged in. (Log in)
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎

Moodle UVLF

Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • ŠP - Trh a kvalita potravín / ►
  • 1. ročník
TKaP1 Senzorická analýza potravín
Summary
TKaP1 Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných rastlinných potravín
Summary
TKaP1 Spoločná poľnohospodárska politika
Summary
TKaP1 Legislatívne a hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovanie
Summary
TKaP1 Biotechnologická výroba a kvalita potravín (ZS + LS)
Summary
TKaP1 Technológia výroby a kvalita cereálií
Summary
TKaP1 Technológia výroby a kvalita cukrov
Summary
TKaP1 Technológia výroby a kvality produktov hydiny, rýb, zveriny a medu
Summary
TKaP1 Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov
Summary
TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov
Summary
TKaP1 Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny
Summary
TKaP1 Potraviny špecifického charakteru
Summary
TKaP1 Rádiobiológia a ožarovanie potravín
Summary
TKaP1 Výživové hodnotenie potravín
Summary
TKaP1 Voda v potravinárstve
Summary
TKaP1 Poľovníctvo (ZS + LS)
Summary
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • ForumSite news

    • Courses

      • Video návody

      • Video tutorials (ENG)

      • Entrance exam GVM

      • Prijímacie konanie

      • Study Programmes in English

      • ŠP - Všeobecné veterinárske lekárstvo

      • ŠP - Hygiena potravín

      • ŠP - Farmácia

      • ŠP - Kynológia

      • ŠP - Bezpečnosť krmív a potravín

      • ŠP - Canisterapia a hipoterapia

      • ŠP - Veterinárna sestra

      • ŠP - Trh a kvalita potravín

        • 1. ročník

          • TKaP1 Senzorická analýza potravín

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mrazených a kon...

          • TKaP1 Spoločná poľnohospodárska politika

          • TKaP1 Legislatívne a hygienické požiadavky na zari...

          • TKaP1 Biotechnologická výroba a kvalita potravín (...

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita cereálií

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita cukrov

          • TKaP1 Technológia výroby a kvality produktov hydin...

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečn...

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových...

          • TKaP1 Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zele...

          • TKaP1 Potraviny špecifického charakteru

          • TKaP1 Rádiobiológia a ožarovanie potravín

          • TKaP1 Výživové hodnotenie potravín

          • TKaP1 Voda v potravinárstve

          • TKaP1 Poľovníctvo (ZS + LS)

        • 2. ročník

      • ŠP - Pohoda a ochrana zvierat

      • Centum Klinických Zručností

UVLF Košice 2016

You are not logged in. (Log in)
Home