Prejsť k hlavnému obsahu
Site logoMoodleUVLF
Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
  • Slovenčina ‎(sk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎

Moodle UVLF

Adresa stránky
  • Domov / ►
  • Kurzy / ►
  • ŠP - Trh a kvalita potravín / ►
  • 1. ročník
TKaP1 Senzorická analýza potravín
Zhrnutie
TKaP1 Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných rastlinných potravín
Zhrnutie
TKaP1 Spoločná poľnohospodárska politika
Zhrnutie
TKaP1 Legislatívne a hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovanie
Zhrnutie
TKaP1 Biotechnologická výroba a kvalita potravín (ZS + LS)
Zhrnutie
TKaP1 Technológia výroby a kvalita cereálií
Zhrnutie
TKaP1 Technológia výroby a kvalita cukrov
Zhrnutie
TKaP1 Technológia výroby a kvality produktov hydiny, rýb, zveriny a medu
Zhrnutie
TKaP1 Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov
Zhrnutie
TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov
Zhrnutie
TKaP1 Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny
Zhrnutie
TKaP1 Potraviny špecifického charakteru
Zhrnutie
TKaP1 Rádiobiológia a ožarovanie potravín
Zhrnutie
TKaP1 Výživové hodnotenie potravín
Zhrnutie
TKaP1 Voda v potravinárstve
Zhrnutie
TKaP1 Poľovníctvo (ZS + LS)
Zhrnutie
Preskočiť Navigácia

Navigácia

  • Domov

    • FórumSite news

    • Kurzy

      • Video návody

      • Video tutorials (ENG)

      • Entrance exam GVM

      • Prijímacie konanie

      • Study Programmes in English

      • ŠP - Všeobecné veterinárske lekárstvo

      • ŠP - Hygiena potravín

      • ŠP - Farmácia

      • ŠP - Kynológia

      • ŠP - Bezpečnosť krmív a potravín

      • ŠP - Canisterapia a hipoterapia

      • ŠP - Veterinárna sestra

      • ŠP - Trh a kvalita potravín

        • 1. ročník

          • TKaP1 Senzorická analýza potravín

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mrazených a kon...

          • TKaP1 Spoločná poľnohospodárska politika

          • TKaP1 Legislatívne a hygienické požiadavky na zari...

          • TKaP1 Biotechnologická výroba a kvalita potravín (...

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita cereálií

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita cukrov

          • TKaP1 Technológia výroby a kvality produktov hydin...

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečn...

          • TKaP1 Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových...

          • TKaP1 Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zele...

          • TKaP1 Potraviny špecifického charakteru

          • TKaP1 Rádiobiológia a ožarovanie potravín

          • TKaP1 Výživové hodnotenie potravín

          • TKaP1 Voda v potravinárstve

          • TKaP1 Poľovníctvo (ZS + LS)

        • 2. ročník

      • ŠP - Pohoda a ochrana zvierat

      • Centum Klinických Zručností

UVLF Košice 2016

Nie ste prihlásený. (Prihlásenie)
Domov